December 21, 2013

بریونی اصفهانی بدون جگر سفید با نون تازه

  یه دستوربه اسم بریونی  مامان خدا بیامرزم  داشتتند که ما دوست داشتیم و داریم 
  ولی اون دستور با دستور بریونی اصفهانی کاملا فرق میکنه  هرکدام اینها یک
مزه  دیگری دارند البته لازم به توضیحه که هر دو خوشمزه هستند ولی با دو
طعم  مجزا ..درهر صورت دستور بریونی اصفهانی رو اکثرآ شبیه هم درست 
میکنند  با جگر سفید که نه ما دوست داریم و نه اینجا گیر میاد  بدون اون هم 
 خیلی خوشمزه و دارچینیه ...حتما امتحان کنید
درضمن نون لواش را همان موقع درست کردم که انشاالله در نوبتهای بعدی
همراه با دستور بریونی قدیمی که خودمون درست میکردیم خواهم گذاشت
 چون اگر نون لواش  یا هرنون سنتی دیگه و آب دوغ همراه باشد  طعم بیشتری
خواهد داشت

سبزیجات مختلف و پیاز و سوپ  و آب دوغ  از مخلفات اطراف این 
بریونی است ...من یه سالاد درست کردم به جای پیاز






بریونی اصفهانی تابه مخصوص داره ولی در خانه با همین ماهیتابه های
کوچک نیمرو یا همبرگری هم میشه درست کرد و مناسبه

درست کردن نون لواش  هم همراه با این خوراک خوشمزه  لذتی  داشت




☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§




No comments: